(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Noble Deer

2020

Edel Hert Noble Deer   Een trots mannelijkHert met zachte mensenogen. 

Slang

2020

Krachtdier de Slang 

Uitzonderlijk vriendelijk vandaag

2020

Gewoon ontstaan vanuit de flow. 

Fragile Force

2019

Krachtig en fragiel tegelijk is dit meisje. Veel meegemaakt maar niet ten onder gegaan 

King’s Deer

2019

Kr8dierportretten Wat is een Kr8dier eigenlijk? Een kr8dier is voor mij een helper, een dier dat wijsheid brengt, inzichten, boodschappen, steun, waarschuwingen, raadgevingen, mogelijke richtingen die ik kan kiezen,...Dat kan tijdelijk zijn of mijn/je hele leven.

Lady of The Buzzard

2019

Lady of te Buzzard voor meer info over Kr8dierenbezoek mijn FB pagina Kr8dier

Spirit of The Owl

2019

Spirit of the Owl. Aanvaarden van je donkere kant, vertrouwen op je intuïtie, bedriegers ben je te slim af, hart en geest verbinden. Je zal eerst door je eigen donker heen moeten. Niet langs de buitenwereld, niet langs je ego,maar door je eigen duister. Aanvaarden dat het er is, niet verdringen, niet ertegen vechten

Warrior of the Heart

2019

Krijger van het Hart, een werk ontstaan na een geleide meditatie. Als ik mijn hart open zet zal deze krijger mij beschermen. Hij kan niet voorkomen dat ik gekwetst word maar wel ingrijpen als iemand over mijn grenzen gaat!
 

Overgave II

2017

Overgeven aan dat wat er is, dat wat je voelt, wat je ervaart, wat je raakt kan alleen met een open hart!

Breaking out of darkness

2016

Breaking out of darkness. Naar het licht, naar het leven. 

Olifant

2016

Een cadeau voor de verjaardag van een lieve vriendin die echt zot is van olifanten

Overgave

2016

Overgave...aan wat er is.....zowel binnen in onszelf als buiten onszelf

Clint Eastwood

2015

Een karakterkop!!

Fire Dragon

2015

Een draak die ik in me voel en die ik vorm gegeven heb. Vertegenwoordigd de donkere kant van me!

Dark side II

2012

Ik ben bezig met een reeks zelfportretten. De donkere kanten van mij op een contructieve manier naar buiten brengen, ze leren aanvaarden, accepteren, vorm geven zonder mezelf of andere mensen te kwetsen.

Angelfeathers

2010

Ik werd geraakt door de foto van dit kind, een echt engelengezichtje. Naar een foto van smile-d  op een site genaamd Deviantart. Ik heb de toelating gekregen om een portret te maken met de voorwaarde om haar te noemen als bron. Bij deze.  Ik heb mijn eigen interpretatie eraan gegeven. Daarom de drie veren, die voor mij, zoals de naam van het schilderij al zegt, Engelenveren voorstellen en voor mij het Heilige in elk kind symboliseren.

Eye of Fire

2010

Ik vond een foto op internet van een oog, genaamd "Golden Eye" van AiwIss.   Ik heb toestemming gevraagd en gekregen om deze foto te gebruiken om een aquarel te maken. Waarvoor mijn dank. De ondergrond is opgezet met pen en inkt, waterproof, en erover heb ik daarna aquarel gezet.  

Moustache

2010

Dit is één van de eerste keren dat ik bij mijn vrij werk een westers mannengezicht gekozen heb. Deze foto vond ik op internet bij http://fal-name.deviantart.com/ en ik heb gevraagd om deze foto te gebruiken. Waarvoor dank. Ik heb echt genoten tijdens het werken. De snor was wel een uitdaging.

Emmy

2009

Mijn jongste dochter Emmy, ik heb vooral intuïtief gewerkt, aangevoeld welke vormen en kleuren ik moest gebruiken.

Hemelvuur

2009

Het Hogere in jezelf ontdekken kan alleen maar als je je eigen passie, je eigen vuur ziet. Waar wordt je blij van, wat brengt je vreugde, waar ben je goed in. Het oog naar binnen richten.